Pozvánky a ponuky z Nitry

Základná organizácia a krajská rada srdečne pozývajú na podujatia, ktoré už vo veľkom radostne pripravujú. Pridáte sa? 

 

Veľkonočný turnaj v Qarde

V sobotu 16. marca sa to v priestoroch SINA, n. o., na Nedbalovej 17 v Nitre bude hemžiť v znamení kartičiek so štvorcami, trojuholníkmi, oválmi, kruhmi, srdiečkami, hviezdičkami, mesiačikmi a domčekmi, k slovu sa dostanú richtári a hráči. Na už 4. ročníku sa opäť očakáva medzinárodná účasť. Účastnícky poplatok vo výške 5 € môžete zaplatiť pri registrácii, t. j. v deň konania akcie o 9:00. Hlásiť sa môžete e-mailom na hovoriaciweb@gmail.com alebo telefonicky u Josefa Zbranka na čísle 0911 328 921. Podrobnejšie informácie sú zverejnené na www.hovoriaciweb.sk.

 

Rekondičný pobyt v hoteli Flóra v Trenčianskych Tepliciach

ZO láka na konzultáciu s fyzioterapeutom, klasickú masáž, rašelinový zábal, voľný vstup do bazénového komplexu a fitness. Ozdravenie a omladenie je naplánované v termíne 9. až 14. júna 2024. Bližšie informácie vám opäť poskytne Josef Zbranek prostredníctvom kontaktov uvedených vyššie. Informácie sú na hovoriacom webe.

 

Leto v Chorvátsku

Osvedčená delegátka Alenka Sitárová vás tento rok zavedie do prímorského letoviska Vodice, mestečka s historickým centrom, romantickými uličkami, promenádami lemovanými palmami a plážami ocenenými Modrou zástavou.

  1. – 16. júna 2024, VILLA DALMACIA ***, 470 eur
  2. – 23. júna 2024, VILLA POSEIDON ***, 470 eur

Bližšie informácie získate u Oľgy Držíkovej na čísle 0911 328 922 alebo na www.hovoriaciweb.sk.

 

(red.)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *