Biela pastelka hlási: Spot vo finiši

Začiatkom mája sme sa opäť zišli v priestoroch OREO creative studio a Zion5. Tento rok sa k nášmu tímu pridali aj Andrea Michajlová a Lejla Al-Kubati z agentúry Promiseo, ktorá má na starosti kreatívu, teda myšlienku spotu a tiež výslednú podobu prezentačných materiálov zbierky. 

 

Adela s Bielou pastelkou spriaznená…

Aj tento rok prijala patronát nad zbierkou obľúbená moderátorka Adela Vinczeová. A čo rozhodlo? Odpovedala s úsmevom a sebe vlastným humorom: „Skôr by som povedala, že nič nerozhodlo, aby som ňou už nebola. Naša vzájomná spolupráca sa mi zapáčila už minulý rok. Páči sa mi myšlienka zbierky i ľudia, ktorí na nej spolupracujú. Príjemný pocit som mala aj z moderovania a priebehu samotného zbierkového dňa v OC Eurovea v Bratislave. Myslím si, že naša vzájomná spolupráca má potenciál rozvíjať sa a ja sa z nej úprimne teším.“

Dvorným fotografom k promo materiálom je Ján Miškovič alias Mišiak. „Je to nielen skvelý fotograf, ale i veľmi sympatický človek, je s ním veľká zábava. Absolútne oceňujem, že fotí neuveriteľne rýchlo, pretože niektoré fotenia, ktoré pri svojej práci musím absolvovať, sú podľa môjho názoru zbytočne dlhé. Som rada, že bol aj hosťom mojej relácie TROCHU INAK a mohla som tak divákom sprostredkovať úžasné výsledky jeho tvorby,“ pokračuje Adela.

 

Adela Vinczeová pózuje v tričku Biela pastelka a pokladničkou Biela pastelka
Adela Vinczeová je aj tento rok ambasádorkou zbierky Biela pastelka. Autor: Ján Miškovič Mišiak

 

Nový hlas zbierky

Žiaľ, minulý rok odišiel náš dlhoročný kamarát, skvelý herec a človek s veľkým srdcom – Marián Geišberg a my sme boli nútení nájsť zaňho adekvátnu náhradu. Osobností s krásnym hlasom je mnoho, ale nájsť skutočne niekoho, kto je identifikovateľný na prvé počutie, zároveň fajn človek, úspešný v tom čo robí, nájde si pre nás čas a chce ho venovať pro bono, to už sa okruh ľudí zmenší. Ale… predsa sme ho našli! Súhlasil so slovami, že mu bude cťou. Aby to nebolo také jednoduché, rozhodli sme sa, že keď príde čas, urobíme súťaž. Takže zatiaľ neprezradíme, o koho ide. Ale svoje tipy nám pokojne píšte. Uvidíme, či sa trafíte.

Niečo však predsa len prezradiť môžeme, a to hlavné posolstvo tohtoročného spotu, ktoré spája ľudí s ÚNSS a s Bielou pastelkou. Život je krajší, keď sa v ňom máte o koho oprieť! Súhlasíte?

 

Milí priatelia, budeme veľmi radi, ak sa budeme môcť o vás oprieť . Zapojte sa spolu s nami do zbierky Biela pastelka. Informácie, spoty a aktuality môžete šíriť prostredníctvom svojich facebookov. Ďakujeme!

 

Eliška Fričovská

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *