Biela pastelka odmeňovala

V rámci našej verejnej zbierky sa snažíme nielen o rôzne inovácie či formy spoluprác, ale hľadáme aj možnosti, ako sa poďakovať tým, ktorí nám pomáhajú v uliciach, teda žiakom, študentom i členom základných organizácií. Ani tento rok nie je výnimkou. 

 

Najlepší z najlepších

Motivačné súťaže boli určené členom ZO i študentom. „Praktické darčeky pre mladých nám venovali spoločnosti Eviden a Eldamar. Z reakcií kolegov viem, že žiakom a študentom sa veľmi páčili a s nadšením sa pustili do zbierkovania. Výsledok potešil nielen nás, ale aj našich partnerov,“ dopĺňa manažérka pre fundraising Michaela Holíková.

Z reproduktorov zn. JBL GO3 sa tešia študenti a študentky Strednej zdravotníckej školy v Žiline, ktorí spoločne vyzbierali takmer 550 eur. Suma 565,25 eur priniesla SMART hodinky značky Canyon do ZŠ v Michalovciach. Takmer 700 eur vyzbierali žiaci z Gabčíkova, vďaka čomu si každý člen tímu už môže vytlačiť prezentácie, školské projekty, ale aj fotografie na vlastnej tlačiarni značky EPSON.

 

Na svetlom zaliatej fotografii stoja dvaja študenti s úsmevom na tvári a v tričkách s logom Bielej pastelky.
Zlatí dobrovoľníci. Autor: Eva Amzler

 

Potešíme ZO-čky

S odmenami však nezabúdame ani na členov základných organizácií. Stoeurový kredit pre svoju základnú organizáciu vybojoval tím Silvie Hanovej z Trnavy, ktorému sa podarilo vyzbierať úžasných takmer 860 eur. Aby načerpali dostatok síl na ďalší ročník, členom tímu venujeme i voucher na pobyt v štvorhviezdičkovom Hoteli Apollo v Bratislave.

„Pani Hanovej srdečne gratulujem a ďakujem za vynaložené úsilie. Viem, že zbierkovanie nie je jednoduché, reakcie ľudí v uliciach nebývajú len príjemné. O to viac sa teším, že sa nevzdali a dosiahli krásny výsledok. Verím, že v našom hlavnom meste prežijú pekné chvíle a v hoteli sa im bude páčiť,“ povedala riaditeľka ÚNSS Tatiana Winterová.

V priebehu nasledujúceho roka ešte odmeníme tri základné organizácie, ktorým sa podarilo získať najvyšší výnos v rámci celého ročníka zbierky. Najúspešnejšie ZO-čky si na konto pripíšu 300, 200 a 100 eur.

 

Na záver by sme sa chceli ešte raz poďakovať všetkým, ktorí sa na 22. ročníku VZ Biela pastelka podieľali. Ďakujeme za vaše nasadenie, trpezlivosť, kreativitu a voľný čas. Aj vďaka tomu sa môžeme tešiť z čiastky vyše 260-tisíc eur.

 

Eliška Fričovská

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *