Milí čitatelia!

Ak chcete zmeniť spôsob doručenia Dúhy alebo ste len „zelenáčom“ v čítaní, môžete si Dúhu objednať dvoma spôsobmi.

Napíšete nám na e-mailovú adresu duha@unss.sk. Do predmetu uveďte Objednávka časopisu Dúha. Do tela správy napíšte svoje meno, priezvisko, adresu a hlavne spôsob akým chcete, aby Vám bola Dúha doručená. Môžete si vybrať z troch možností: Dúha vo zväčšenej čiernotlači s predplatným 6,60 € na rok (teda za 6 čísel aj s poštovným), Dúha v Braillovom písme alebo elektronická verzia, ktorú Vám zašleme do vašej e–mailovej schránky. Elektronická aj Braillovská verzia je bezplatná.

Objednávku nám môžete zaslať aj písomne. Na stránke www.unss.sk v sekcii Aktuálne informácie si stiahnite formulár na objednanie časopisu Dúha. Tiež ho nájdete aj na všetkých krajských strediskách ÚNSS. Vyplnenie Vám nezaberie viac ako minútu. Jednoducho zaškrtnite jednu z troch možností, ako chcete, aby Vám bola Dúha doručená. Potom už len vyplňte svoje meno, priezvisko, kontaktné údaje ako adresu, telefón a e-mailovú adresu. Objednávku zašlite poštou na adresu Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 842 50 Bratislava.

V prípade, že sa rozhodnete pre zväčšenú čiernotlač, peniaze môžete zaslať buď priloženým šekom, alebo prevodom na účet:

SK93 0200 0000 0013 3086 7955

VS: 5090105

 

Za celú redakciu prajem príjemné čítanie.

Ivana Rosíková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *