Noví odborníci

Rok 2018 priniesol niekoľko personálnych zmien v Únii nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Predstavujeme nových odborníkov, ktorí sú vám k dispozícii. 

 

Petr Ostružiar – manažér pre PR a fundraising

e-mail: ostruziar@unss.sk

Zverejňuje aktivity organizačných zložiek, či už na celoslovenskej, alebo na regionálnej úrovni, prostredníctvom našich on-line kanálov (web, Facebook), ale aj printových médií, s ktorými ÚNSS spolupracuje.

Vyhľadáva nové možnosti financovania a získavania nefinančných darov pre ÚNSS prostredníctvom partnerov a grantových programov.

 

Zuzana Együdová

e-mail: egyudova@unss.sk

Spolupracuje na verejnej zbierke Štvornohé oči, a to rozosielaním Žiadostí o povolenie umiestnenia, Manuálov pre dôverníkov zbierky, oznámenia o výnimke na účtovanie poplatkov za klad na účet verejnej zbierky, prípravou a rozosielaním poverení na správu pokladníc verejnej zbierky, preukazov pre dôverníkov, štítkov s novým číslom registrácie, vedením evidencie Zápisníc o výbere.

 

Katarína Šmajdová Búšová – vedúca Krajského strediska ÚNSS Prešov

e-mail: smajdova@unss.sk

Riadi chod krajského strediska, poskytuje sociálne poradenstvo a sociálnu rehabilitáciu, koordinuje poskytované sociálne služby v Prešovskom samosprávnom kraji.

 

(DuB)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *