Poznáme výhercov motivačnej súťaže základných organizácií

Udržať sa rok čo rok na stupni víťazov je umenie. Róbert Sliva zo ZO Trnava ho ale ovláda dokonale. Tento rok sa mu pokladničku podarilo naplniť priam vrchovato – uznajte, 1 124,18 € v pomerne malej krabičke! Klobúk snímame už len symbolicky, doslova sme mali možnosť urobiť to v závere IX. zjazdu ÚNSS, kedy sme mu slávnostne odovzdali šek v hodnote 100 € pre ZO, a keďže vieme, že on sám je nadšeným športovcom, venovali sme mu cestovnú tašku, do ktorej si môže zbaliť všetko potrebné nielen na turnaje.

 

O tom, kto si oddýchne v štvorhviezdičkovom Hoteli Apollo v Bratislave, rozhodlo žrebovanie. Šťastie sa usmialo na tím pani Emílie Švačovej zo Svidníka. Žiaľ, výherkyňa na zjazde prítomná nebola, preto jej voucher i ďakovný list zašleme poštou. Výhercom srdečne gratulujeme a ešte raz veľmi pekne ďakujeme členom a priateľom ÚNSS, ktorí sa rok čo rok do zbierky zapájajú.

Biela pastelka však s odmeňovaním ešte neskončila. ZO, ktorá získa najväčší podiel, dostane po finálnom uzatvorení verejnej zbierky, zapracovaní všetkých vkladov a rozdelení peňazí medzi nižšie organizačné zložky (t. j. keď budeme vedieť určiť, ktorá ZO bola najúspešnejšia) k vypočítanému podielu bonusovú prémiu vo výške 200 €. Vyhodnotenie sa uskutoční v priebehu prvého štvrťroka 2023.

Nedá nám nepodeliť sa s vami ešte o aktuálnu cifru na zbierkovom účte. Je tam 262 367,70 €, a to sme tento ročník ešte definitívne neuzavreli!

 

(red.)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *