Vykročte na Cestu svetla 2021

Aj vy radi fotíte? Fascinuje vás hra svetiel či každodennosť so zrakovým postihnutím? Spoločníkom na všetkých akciách je vám fotoaparát? Netrápte sa tým, že nie ste profesionálnym fotografom, zrakové postihnutie nech vás nezneistí. Pošlite nám svoje najvydarenejšie snímky na dané témy a zvyšok prenechajte odbornej porote.  

 

Je to jednoduché – stačí len riadne vyplniť, podpísať a do 30. 9. 2021 na e-mail cestasvetla@unss.sk doručiť prihlášku s aspoň jednou fotografiou.

Súťaž je otvorená v troch kategóriách: Zrakové postihnutie, Fenomén svetla a Mladý fotograf (súťažiaci, ktorí najneskôr 30. 9. 2021 dovŕšia 15 rokov), kde možno zaradiť obe témy. Do každej kategórie môžete prihlásiť najviac 4 snímky (celkovo teda môžete poslať maximálne 12 kusov). Do každej kategórie čiernobiele aj farebné fotografie, vyhotovené fotoaparátom i mobilom. V prihláške nezabudnite vyznačiť ich počet a súťažnú kategóriu pre každú z nich.

Minimálne trojčlenná odborná porota, ktorú ÚNSS ako organizátor zostaví, prijaté fotografie do 21. 10. 2021 vyhodnotí a v každej kategórii určí 3 najlepšie práce. Pripomíname, že porota má právo niektorú z cien neudeliť a jej rozhodnutie je konečné. Do 30. 11. 2021 na www.unss.sk zverejníme počet súťažiacich, zloženie poroty, výsledky súťaže a mená víťazov. V novembri opäť nadíde čas na verejnú výstavu.

 

Dôležité informácie

  1. Fotografie a prihlášky prijímame len elektronicky, a to na adrese cestasvetla@unss.sk.

Podrobné podmienky súťaže a prihlášku si buď vyžiadajte u koordinátora Pavla Korčeka, na ktoromkoľvek z KS, alebo si ju stiahnite z unss.sk.

      1. Súťaž je bez vstupných poplatkov.

 

Súťaž finančne podporilo Ministerstvo kultúry SR

 

(red.)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *