Pozvánka na veľkonočný turnaj

Nitra ostáva verná tradícii a spoločenskej hre pre nevidiacich, obdobe pexesa, ktoré sa ale povinne hrá s klapkami na očiach, kartičkám, ktoré prinášajú radosť nielen mnohým Európanom, ale aj Austrálčanom a Američanom. Skrátka Qardu. 

 

Príjemné súťažné napätie a množstvo zábavy na vás čaká v sobotu 4. apríla v spoločenskej miestnosti strediska SINA Nitra, n. o., na Nedbalovej 17 v meste pod Zoborom. Už 2. ročník Veľkonočného turnaja v hre Qardo je opäť otvorený pre hráčov z celého sveta. Máme jedinú podmienku: musia sa s nami dorozumieť. Prihlásiť sa je možné do pondelka 29. marca, a to e-mailom na hovoriaciweb@gmail.com alebo telefonicky na 0911 328 921. Ozve sa vám moja maličkosť, ktorá vám ochotne poskytne podrobnejšie informácie o turnaji, hre i popis trasy. Prípadné požiadavky na zabezpečenie nocľahu nám nahláste do piatka 13. marca. Registrácia účastníkov sa začne o deviatej, otvorenie turnaja o hodinku neskôr. Na mieste sa hradí aj účastnícky poplatok vo výške 4 eurá (aj hráči, aj sprievodcovia). Zaistí vám obed, kávu, minerálku, účastnícke ceny s veľkonočnou tematikou, ale aj ceny pre víťazov.

 

  1. S. Pousilujeme sa vytvoriť ľudové veľkonočné prostredie a pohodu, v používaní klapiek prakticky nevidiacimi, slabozrakými a vidiacimi hráčmi však budeme nekompromisní.

 

Josef Zbranek

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *