Divadlo Zrakáč na turné po Slovensku

Po premiére svojej druhej autorskej hry s názvom Ste medzi nami, ktorá sa datuje 6. apríla 2019, nasledovali tri reprízy na domovskej scéne, v marci si túto jednoaktovku budete môcť vychutnať hneď trikrát. 

 

Bratislava: predstavenie sa uskutoční v sobotu 14. marca o 19:30 v Modrom salóne Novej budovy Slovenského národného divadla. Vstupenky v cene 5 EUR si môžete rezervovať a zakúpiť v pokladniciach SND alebo on-line na jeho stránke. Len na okraj spomenieme, že od 1.februára sa práve Modrý salón stal domovskou scénou divadla, kde zrak nehrá žiadnu úlohu.

Levoča: Mestské divadlo privíta hostí v utorok 24. marca. Začiatok predstavenia stanovili na 19:00, vstup je zdarma, musíte sa však preukázať pozvánkou. Tú získate v Slovenskej knižnici pre nevidiacich Mateja Hrebendu na sekretariáte riaditeľa (rezervácie prijímajú na čísle 053/24 51 202 a na e-maili skn@skn.sk).

Nitra: pri príležitosti Roku divadla sa v utorok 31. marca o 17:00 a 19:00 umelci predstavia aj v Štúdiu Divadla Andreja Bagara. Vstupenky v cene 5 EUR si môžete rezervovať na čísle 0907 403 022 alebo e-mailom na peter@divadlozrakac.sk.

 

Chcete, aby Divadlo Zrakáč vystúpilo aj vo vašom meste?

Jednoduché! Stačí kontaktovať predsedníčku občianskeho združenia a manažérku v jednej osobe Silviu Milošovičovú, a to na čísle 0910 965 917 alebo e-mailom silvia@divadlozrakac.sk.

„Na základe nášho dohovoru vytipovať sálu vhodnú pre divadelné predstavenie, pomôcť s propagáciou a distribúciou vstupeniek, napríklad v rámci organizácie,“ odpovedala na otázku, čo by mal záujemca v takom prípade urobiť. „Keď iné divadlá niekde hosťujú, celý servis im väčšinou zabezpečuje domáce partnerské divadlo. My tieto možnosti nemáme. Keď prídu nevidiaci herci do cudzieho prostredia, sú odkázaní na pomoc partnera s dobrou znalosťou miestneho prostredia.“

 

(red)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *